Van 2 tot 10 juni vindt de jaarlijkse Bioweek plaats. In Kasterlee bieden we verschillende groente- en fruitpakketten aan vol streekeigen producten. Helemaal bio!

Tijdens de Bioweek worden verschillende acties en informatiecampagnes opgestart om bio te promoten. Ook het gemeentebestuur van Kasterlee zal tijdens het jaarlijkse weekend van de compostmeester bio in de kijker plaatsen. In samenwerking met De Meidoorn worden eenmalig groente- en/of fruitpakketten aangeboden: verse, gevarieerde seizoensgewassen van gecontroleerde biologische teelt … rechtstreeks van het veld aan een voordelige prijs!
 
Iedereen kan de biopakketten bestellen bij de gemeentelijke milieudienst, Tel. 014 85 99 27, duurzaam@kasterlee.beof via het e-loket op de gemeentelijke website www.kasterlee.be.  Een groente- of fruitpakket voor één persoon kost 5 euro, voor twee personen 10 euro en een pakket voor vier personen kost 15 euro. Bestellen doe je voor 1 juni 2012.
 
Het afhalen en betalen van de groente- en/of fruitpakketten gebeurt op zaterdag 9 juni van 10 tot 13 uur bij compostmeester Paul Van Pelt, Molenspoor 16, 2460 Lichtaart tijdens het weekend van de compostmeester. Daar kunnen de bezoekers meteen kennismaken met bioproducten en kunnen ze hun licht opsteken bij de compostmeesters met vragen rond composteren, rond het gebruik van compost in de moes- en siertuin. Elke bezoeker krijgt tevens een kleinigheidje aangeboden.